Autogarages

Van der Veen Autogroep

Is uw auto toe aan vervanging? Of gaat u voor het eerste een eigen nieuwe auto of occasion kopen? Dan bent u vast op zoek naar een erkende en betrouwbare autogarage of autodealer. Van der Veen Autogroep is dan uw partij. Wij doen namelijk alles voor uw auto. Niet alleen hebben we een uitgebreid aanbod aan occasions, maar wij helpen u tevens graag met alle soorten onderhoud van uw auto. Denk hierbij aan een onderhoudsbeurt, APK, banden wisselen en hulp bij pech onderweg. Met vestigingen in Oosterwolde, Gorredijk en Groningen zitten wij zowel in Friesland als Groningen. Van der Veen Autogroep is uw autodealer en autogarage in de buurt.

Vakgarage

Vakgarage staat voor kwaliteit en betaalbaar autorijden en is de enige écht onafhankelijke garageformule in Nederland. Met meer dan 300 Vakgarages in heel Nederland bent u verzekerd van een Vakgarage bij u in de buurt, voor onderhoud en bijvoorbeeld de bandenwissel. Bent u onderweg en heeft u assistentie nodig, zoals een reparatie of dient er pechhulp aan te pas komen, ook dan is er een Vakgarage bij u in de buurt. Een uitgebreid netwerk dat zich inzet voor de wensen van de klant in alle facetten van mobiliteit, waaronder Private Lease. Dat is Vakgarage.

Garage Jimmy

Autogarage Jimmy is de complete garage voor alle automerken. we zijn al jaren een vertrouwd adres voor onze klanten. Bij ons vindt u alles onder één dak.

Niet alleen kunt u terecht voor onderhoud en reparatie, we hebben ook een groot assortiment aan banden, velgen en accessoires. Tevens hebben wij verschillende occasions te koop voor een zeer vriendelijke prijs. Wij hebben steeds wisselende voorraad, deze kunt u rustig bekijken in onze online showroom.